Ajankohtaista

Koronavirusepidemia jatkuu ja vaikuttaa vieläkin kerhomme toimintaan. Pyrkimyksemme on toteuttaa jäseniä kiinnostavia tapahtumia mahdollisuuksien rajoissa turvallisuutta noudattaen. Seuraavassa ajankohtaisia tapahtumia ja tietoa muusta toiminnasta.

Vappuajelu

Perinteinen vappuajelu järjestettiin lauantaina vapunpäivänä 1.5. Ajelu suunatui Herttelin laavulle. Naistoimikunta ja Järvis Sepi hoitelivat tarjoilut. Oli makkaranpaitoa, siman sekä kahvin juontia. Mukaan uskaltautui sopiva joukko kylmyyttä uhmaavia mopoilijoita. 

KEVÄTVUOSIKOKOUS 26.5.2021

Kutsutaan kaikki yhdistyksemme jäsenet sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 26.5.2021 klo 18.00 alkaen Pomonaan eli Suur-Jämsän Moottoriklubin tiloihin osoitteessa Vuorenpää 18, Jämsä. Käsitellään viime vuoden tilinpäätös ja keskustellaan tulevasta toiminnasta. Naistoimikunta on luvannut hoitaa kahvitarjoilun, joten kannattaa osallistua.

Vesijärven ympäriajo 6.6.2021

Jäsenistöämme aikoo osallistua perinteiseen Vesijärven ympäriajoon sunnuntaina 6.6. Lisätietoja hallituksen jäseniltä.

Facebook

Meillä on käytössä myös facebook-sivusto, jota hoitaa Ari Arska Järvinen. Löydät sivuston kirjoittamalla hakukenttään: partalan mopohöperöt ry

Hyvää alkanutta vuotta 2021

Uusi vuosi aloitetaan edelleen koronan kurimuksessa. Toivottavasti rokotteet saadaan niin, että kokoontumisia voidaan järjestää ja että ajokausi voidaan aloittaa kuta kuinkin "puhtaasti."

Yhdistystä johtaa Jukka Wahlroos hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen varsinaisina jäseninä toimivat Ari Boman, Raimo Heinonen, Ari Järvinen varapuheenjohtajana ja Keijo Kenias, varajäseninä Seppo Järvinen ja Kari Lahtinen.

Jäsenmaksu 2021

Syysvuosikokous päätti vuosijäsenmaksun suuruudeksi edelleen kymmenen euroa (10€). Sen voi maksaa yhdistyksen tilille FI95 5091 0320 1810 67 helmikuun loppuun mennessä. Viestikenttään teksti "Jäsenmaksu 2021."
Uusien jäsenien liittymismaksu on viisi euroa (5€). Maksu samalle tilille.